söndag 7 november 2010

Lilla Hålsjön idag!

Kallt som fan på morgonen när man gick upp men det såg ut att bli en fin dag så flytoverallen stannade hemma. Kl 08:00 kom Nicklas och hämtade mig och vi drog iväg till Lilla Hålsjön för att jigga lite Abborre. Som ni kan se på bilden nedan var det ganska svårt att navigera på sjön denna morgon.Dimma på sjön

Vi yrade omkring lite varstans på sjön och hittade en del bågar på lodet men det verkade bli en lika trög dag som senast vi var ute, Det verkar vila någon förbannelse över vårt fiske denna höst! När solen väl bryter igenom dimman börjar lite små naffs kännas i jiggen men ingen som riktig vill gluffsa i sig jiggen. Vi hittar ett ordentligt stim med betesfisk och en del större bågar omkring detta så vi stannar till och släpar jiggen på botten.  Nicklas har turen och det smackar på en fin gädda på omkring 4 kg  under stimmet med betesfisken.

Nicklas gädda

Vi glider vidare till en del andra platser som ser heta ut men det ger ingen utdelning alls så vi tacklar om för att testa gäddfisket istället. Jag har två påslag men tappar båda och svär ve och förbannelse!!

Men som man säger… Vi hade i alla fall tur med vädret!IMG_0166

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar